Now these could be the start of a new tradition with me I love bread stick of any kind but with parmesan or cinnamon these must be fabulous! HAPPY EASTER!
Surely you wouldn't expect me to really wait 10 minutes............ they look so yummy I'm sure I would burn my tongue! :) I love these, they would be so fun for a dinner party in a pretty container!
Dear Lenia, Beautiful and delicious. I would love to try to make these. I just love bread sticks. Happy Easter to you and your loved ones. Blessings dear, Catherine xo
Καλησπερα! τα εφτιαξα 2 φορες, απλα και πολυσπορα..ειναι οντως πολυ ωραια αλλα και τις 2 φορες κατι μου λειπει και δεν μπορω να καταλαβω τι.. το αλατι και η ζαχαρη μου φαινονται οκ...ισως καποιο αρωμα? εχετε καποια ιδεα?
Καλημέρα, θα μπορούσες να προσθέσεις παρμεζάνα ή θυμάρι-ρίγανη-δεντρολίβανο ή άμα τα θες λίγο πιο γλυκά να έβαζες κανέλα και ψιλοκομμένο καρυδάκι και λίγο παραπάνω ζάχαρη.
Μηπως τα πρωτα 50 γραμμαρια αλευρι ειναι ορθογραφικο λαθος? Ειδα την μαγνητοσκοπημενη συνταγη του Ακη στο MEGA και μιλα για 50 γραμμαρια λαδι. Ελεγξτε το και διορθωστε το, παρακαλω.
Καλημέρα και καλό μήνα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραίες φωτογραφίες μας προκαλούν για τα κριτσίνια σου!
Αν θέλεις πέρασε να πάρεις κάτι που σε περιμένει.
Thank you for your lovely comment! I really like breadsticks, they are so suitable for kids and I love that you make them yourself!
ΑπάντησηΔιαγραφήHave a great day!
Love,
Esther
Καλημέρα :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι πολύ ωραία αυτά τα κριτσίνια. Τα έχω κανει κι εγώ και τα έχω βάλει στο blog μου. Είναι πολύ εύκολα και νόστιμα.
Καλό μήνα
Καλό μήνα Manousina μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι φωτογραφίες σου μας προκαλούν να δοκιμάσουμε όλα τα κριτσινάκια!
Φιλιά!
Now these could be the start of a new tradition with me I love bread stick of any kind but with parmesan or cinnamon these must be fabulous! HAPPY EASTER!
ΑπάντησηΔιαγραφήSurely you wouldn't expect me to really wait 10 minutes............ they look so yummy I'm sure I would burn my tongue! :) I love these, they would be so fun for a dinner party in a pretty container!
ΑπάντησηΔιαγραφήI love bread sticks, just don't put those at reach for me. They will all be gone before you know it. LOL!
ΑπάντησηΔιαγραφήI grissini sono una delle cose che preferisco, già da bambina li adoravo e la passione non si affievolisce!
ΑπάντησηΔιαγραφήAdoro i grissini che buoni ancora non li ho fatti!!
ΑπάντησηΔιαγραφήbravissima un'abbraccione!
Ωραία τα κριτσίνια σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήma quanto sono deliziosi,ideali da portare sulla tavola di Pasqua!
ΑπάντησηΔιαγραφήThey look delicious, I love those flavors. Pretty presentation in those cute cups :) Have a great day!
ΑπάντησηΔιαγραφήChe buoni questi grissini e anche la presentazione da molto senso di primavera. Buona Pasqua! Ciao!
ΑπάντησηΔιαγραφήCiao Lenia! Che meraviglia i tuoi grissini, complimenti!!! Colgo l'occasione per farti tantissimi auguri per una Pasqua serena! Bacione!
ΑπάντησηΔιαγραφήthey look great and so pretty tying them together! i would love all the flavours here too!
ΑπάντησηΔιαγραφήummmm,
ΑπάντησηΔιαγραφήthat pretty good and that you have stayed.
Thanks for visiting my kitchen.
A greeting.
Squisiti e presentati benissimo! Bravissima, un abbraccio.
ΑπάντησηΔιαγραφήTe han quedado estupendos!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήUn besito
http://janakitchen.blogspot.com
una bellissima presentazione Lenia,complimenti!devono essere gustosissimi questi grissini!Buona serata cara amica..
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα να μην έχω φτιάξει ποτέ τέτοιου είδους κριτσίνια;;; Τέλεια!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό βράδυ!!!
Lenia, we love those sticks at home, we would finish them in one minute! Un beso,
ΑπάντησηΔιαγραφήhermosa presentación son una delicia me encantan ,abrazos y abrazos.
ΑπάντησηΔιαγραφήAll your three variations of bread sticks look fantastic... great to munch off your busy days :D
ΑπάντησηΔιαγραφήομορφα και γρηγορα.
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλη σου μερα
ειρηνη
Che tentazione i grissini! Adoro sgranocchiare ^_^ Bacioni, buona giornata
ΑπάντησηΔιαγραφήSono perfetti per ogni stagione, sia Natale che Pasqua :-) Bellissima, facile e veloce, un'ottima ricetta! Un abbraccio
ΑπάντησηΔιαγραφήAdoro i grissini! :) Cara ancora auguri anche a te! Un bacione
ΑπάντησηΔιαγραφήThey look delicious. They look great in the polka dot pots.
ΑπάντησηΔιαγραφήOH i am so drooling...this is insanely good!
ΑπάντησηΔιαγραφήsemplici deliziosi snack! Quanto mi piacciono i grissini. I tuoi, aromatizzati, devono essere davvero golosissimi! Un abbraccio, cara amica, a presto
ΑπάντησηΔιαγραφήThese really look wonderful. I love your presentation. I'll wager these are delicious. I hope you have a great day. Blessings...Mary
ΑπάντησηΔιαγραφήBuonissimi i tuoi grissini aromatizzati:-) uno snack perfetto! Baci
ΑπάντησηΔιαγραφήThese looks fantastic! I can just imagine how addictive they must be! Crunch..crunch.. !!
ΑπάντησηΔιαγραφήOhh I absolutely LOVE breadsticks - especially with parmesan - SO delicious
ΑπάντησηΔιαγραφήLots of love
Mary xo
My kids are crazy for breadsticks, in Italy we call the grissini, these look great!
ΑπάντησηΔιαγραφήHappy Easter Lenia, to you and your family!!
Ciao
Alessandra
Sono bellissimi e perfetti anche per abbellire la tavola 8prima di essere divorati!!).
ΑπάντησηΔιαγραφήBravissima Lenia, tanti auguri di buona Pasqua e bacioni!
PASSO PER FARTI TANTISSIMI AUGURIIII BUONA PASQUA A TE E ALLA TUA FAMIGLIA
ΑπάντησηΔιαγραφήDear Lenia, Beautiful and delicious. I would love to try to make these. I just love bread sticks.
ΑπάντησηΔιαγραφήHappy Easter to you and your loved ones. Blessings dear, Catherine xo
Wonderful bread sticks and beautiful photos!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπερα! τα εφτιαξα 2 φορες, απλα και πολυσπορα..ειναι οντως πολυ ωραια αλλα και τις 2 φορες κατι μου λειπει και δεν μπορω να καταλαβω τι.. το αλατι και η ζαχαρη μου φαινονται οκ...ισως καποιο αρωμα? εχετε καποια ιδεα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα, θα μπορούσες να προσθέσεις παρμεζάνα ή θυμάρι-ρίγανη-δεντρολίβανο ή άμα τα θες λίγο πιο γλυκά να έβαζες κανέλα και ψιλοκομμένο καρυδάκι και λίγο παραπάνω ζάχαρη.
ΔιαγραφήΜηπως τα πρωτα 50 γραμμαρια αλευρι ειναι ορθογραφικο λαθος? Ειδα την μαγνητοσκοπημενη συνταγη του Ακη στο MEGA και μιλα για 50 γραμμαρια λαδι. Ελεγξτε το και διορθωστε το, παρακαλω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχεις δίκιο, σε ευχαριστούμε πολύ !!!!
Διαγραφή