Τι λες τώρα!!! Είχα δει vegan σοκολατένια μους από αβοκάντο, αυτό με τα φασόλια είναι ακόμα καλύτερο! Πάντως η συνταγή σου μου θύμισε μια άλλη σε ένα βιβλίο με αρχαίες ελληνικές συνταγές και ήταν επιδόρπιο, χυλός από κουκιά ξερά με μέλι! Οι συνταγές που γράφεις εδώ πάντως είναι η χαρά των vegan και όσων αγαπούν τα περίεργα, δηλ. σαν εμένα! :)
So original and.. what a delicious mousse!! Congratulations, really great idea! :D Kisses!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι λες τώρα!!! Είχα δει vegan σοκολατένια μους από αβοκάντο, αυτό με τα φασόλια είναι ακόμα καλύτερο! Πάντως η συνταγή σου μου θύμισε μια άλλη σε ένα βιβλίο με αρχαίες ελληνικές συνταγές και ήταν επιδόρπιο, χυλός από κουκιά ξερά με μέλι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι συνταγές που γράφεις εδώ πάντως είναι η χαρά των vegan και όσων αγαπούν τα περίεργα, δηλ. σαν εμένα! :)
This is a great recipe, I'm saving it! Thanks and hugs from Amsterdam!
ΑπάντησηΔιαγραφήWow, what a fun treat! I love that it's healthy without anyone knowing it!
ΑπάντησηΔιαγραφήIt really looks delicious! And nobody would say that it is made with beans. So original. Besos.
ΑπάντησηΔιαγραφήΆλλο και τούτο πάλι!!!!!!! Πολύ ωραία ιδέα!!!!και υγιεινή!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαταπληκτική η ιδέα σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρωτότυπη! Μπουχτίσαμε πια στις κρέμες γάλακτος... καιρός για πρωτοποριακές ιδέες!!!
Εύγε και καλή συνέχεια!
This mousse is really a great idea, I love it!
ΑπάντησηΔιαγραφήVery original, I would like to try this one!!
ΑπάντησηΔιαγραφήCiao
Alessandra
Buonissima questa ricetta!!!! Grazie per essere passata dal mio blog!
ΑπάντησηΔιαγραφήI always love the combo of beans and chocolate. The mousse looks very creamy and smooth.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι καταπληκτική ιδέα, Λένια!!Ποτέ δε θα μπορούσα να φανταστώ αυτό το συνδυασμό!!Καλό Σ/Κ, φιλιά!
ΑπάντησηΔιαγραφήMai pensato di usare i fagioli per un dolce tanto meno per una mousse al cioccolato. Sono curiosissima :)
ΑπάντησηΔιαγραφήUn bacio, buona settimana