Καλησπέρα! μπράβο για την προσπάθεια να περιορίσεις το αλεύρι! κάτι αντίστοιχο κάνω κι εγώ γιατί βλέπω οτι ο οργανισμός λειτουργεί σαν αλλεργικός γενικά στους πολλούς υδατάνθρακες. Βλέπω οτι δεν έβαλες καθόλου ζάχαρη παρα μόνο χουρμάδες. Πρέπει να είναι πολύ υγιεινό. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες προσπάθειες με υπέροχες συνταγές!
Φαίνεται πολυ καλο. Τα αλευριαναπο που τα πήρες;το γάλα φουντουκιου γινεται όπως και με τα αμύγδαλα ή το αγοραστές. Α μπορείς, αργότερα να μας γράψεις αν βλέπεις διάφορα κ που τώρα που κόβεις τη γλουτενη
Το μείγμα αλευριών το πήρα από μαγαζί με βιολογικά. Το γάλα φουντουκιού είναι σαν αυτό του αμυγδάλου, το αγόρασα, αλλά έχω σκοπό να φτιάξω, όταν το κάνω θα το μοιραστώ μαζί σας. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με μειωμένη γλουτένη είναι θετική, ναι μεν ακόμα με δυσκολεύει αλλά βλέπω αποτελέσματα. Να είσαι καλά.
dall'aspetto sembra ottima! Il tuo primo esperimento sembra essere perfettamente riuscito. Perchè non provi a sostituire l'olio di semi con quello extra vergine d'oliva? Secondo me la tua torta verrà ancora più gustosa e "sana"... E' solo un piccolo "suggerimento :)) e se non ti va di farlo... lo farò io e ti farò sapere ;) Un abbraccio
Καλησπέρα! μπράβο για την προσπάθεια να περιορίσεις το αλεύρι! κάτι αντίστοιχο κάνω κι εγώ γιατί βλέπω οτι ο οργανισμός λειτουργεί σαν αλλεργικός γενικά στους πολλούς υδατάνθρακες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΒλέπω οτι δεν έβαλες καθόλου ζάχαρη παρα μόνο χουρμάδες. Πρέπει να είναι πολύ υγιεινό.
Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες προσπάθειες με υπέροχες συνταγές!
Δεν καταλάβαινες την έλλειψη της ζάχαρης. Καλή συνέχεια και σε εσένα.
ΔιαγραφήJe n'ai jamais fait de gâteaux sans gluten. Le tien me plait. Je t'en pique un morceau.
ΑπάντησηΔιαγραφήA bientôt
Bello, sicuramente buono!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠήρα αλεύρι χωρίς γλουτένη και θέλω να δοκιμάσω να φτιάξω ψωμί!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο κέικ σου φαίνεται πολύ ωραίο!!
What a delicious cake. Hugs!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάρα πολύ υγιεινό και άκρως διαιτητικό! Θα το δοκιμάσω τώρα που προσπαθώ να χάσω κανένα κιλάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήlook delicious!!
ΑπάντησηΔιαγραφήRiquísimos me encantan estos cake,abrazos.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνεται πολυ καλο. Τα αλευριαναπο που τα πήρες;το γάλα φουντουκιου γινεται όπως και με τα αμύγδαλα ή το αγοραστές. Α μπορείς, αργότερα να μας γράψεις αν βλέπεις διάφορα κ που τώρα που κόβεις τη γλουτενη
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μείγμα αλευριών το πήρα από μαγαζί με βιολογικά. Το γάλα φουντουκιού είναι σαν αυτό του αμυγδάλου, το αγόρασα, αλλά έχω σκοπό να φτιάξω, όταν το κάνω θα το μοιραστώ μαζί σας. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με μειωμένη γλουτένη είναι θετική, ναι μεν ακόμα με δυσκολεύει αλλά βλέπω αποτελέσματα. Να είσαι καλά.
ΔιαγραφήDevo dire che il tuo primo dolce gluten free é davvero molto interessante! Da provare!
ΑπάντησηΔιαγραφήLove GF recipes! Your cake looks fabulous!
ΑπάντησηΔιαγραφήil a l'air très bon avec ce mélange de saveurs bravo
ΑπάντησηΔιαγραφήbonne soirée
I know you will come up with wonderful gluten free recipes, you are so creative! This one sounds delicious!
ΑπάντησηΔιαγραφήE' delizioso! Non ho problemi con il glutine, ma mi piace sperimentare farine diverse. Proverò :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΣκέφτομαι κι εγώ να περιορίζω τη γλουτένη σιγά σιγά αλλά ακόμη δεν την πήρα την απόφαση ολοκληρωτικά! Πάντως το κεκάκι σου δείχνει ωραιότατο!
ΑπάντησηΔιαγραφήdall'aspetto sembra ottima! Il tuo primo esperimento sembra essere perfettamente riuscito. Perchè non provi a sostituire l'olio di semi con quello extra vergine d'oliva? Secondo me la tua torta verrà ancora più gustosa e "sana"... E' solo un piccolo "suggerimento :)) e se non ti va di farlo... lo farò io e ti farò sapere ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήUn abbraccio
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κέικ χωρίς γλουτένη αλλά το δικό σου δείχνει πολύ ωραίο και ευχαρίστως θα τσάκιζα ένα κομμάτι! Μπράβο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή