The Veggie Sisters

Latest recipes from The Veggie Sisters

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Για την μικρή μου καρδιά!-For my sweetheart!


 Τρία χρόνια πριν η Χαρούλα με έκανε μανούλα. Από τότε μέχρι σήμερα μου έχει χαρίσει πολλές στιγμές..... στιγμές γεμάτες αγάπη, στιγμές που σε κάνουν να γελάς, στιγμές που σε συγκινούν, στιγμές που σε κουράζουν, στιγμές που σε κάνουν περήφανο, στιγμές που ομορφαίνουν την ζωή..... δεν θα άλλαζα ούτε μια στιγμή, δεν θέλω να χάσω ούτε μια στιγμή....
Πότε πέρασαν τρία χρόνια!!!! Σαν χθες μου φαίνεται που γυρίσαμε από το νοσοκομείο.
Κοριτσάκι μου γλυκό και αγαπημένο να είσαι υγιής και να έχεις μια όμορφη ζωή, γεμάτη με στιγμές σαν αυτές που απλόχερα έχεις χαρίσει σε όλους εμάς που μεγαλώνουμε μαζί σου.... Σε ευχαριστώ για κάθε μας στιγμή και σου υπόσχομαι πως θα είμαι δίπλα σου πάντα,  όσο κοντά ή όσο μακρυά και αν βρίσκομαι.

Αυτή είναι η τούρτα που έφτιαξα για την μικρή μου, την κόψαμε το πρωί στο σταθμό. Σε άλλη ανάρτηση θα σας πω για την διαδικασία.

Και ένα τραγούδι που της αρέσει να ακούει και να τραγουδάει... μικρή μου καρδιά...



Chara came into my life 3 years ago and she made me mammy...Ever since she has given me so much, many moments full of love, moments that make you laugh, that make you proud, that make you feel moved or tired, moments that make your life more beautiful.....I would not change not a single one of them, I don't want to miss any of them.... 
Time goes by so quickly! I can't believe she turns 3 today!
My sweet girl, I wish that you are always healthy and that you have a beautiful life, full of happiness. Thank you for every moment and I promise that I will always stand by you no matter how far I am!

This is the cake that I made for my sweetheart. I will post the recipe another time. 


20 σχόλια:

  1. You're a wonderful mummy.. that's a very special cake, full of love and beauty! You're so sweet and your little princess is lucky.. Happy birthday, dear! All your dreams can be true!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας ζήσει το γλυκό κοριτσάκι σας!!!Όσο για την τουρτα Δημητρούλα ζωγράφισες!!Αδικήσε πραγματικά!Καταπληκτική!!!Λυπάσαι να την κόψεις μη τη χαλασεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, συγκινήθηκα έτσι όπως τα γράφεις, ωραίο πράγμα να είναι μητέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τουρτα υπερπαραγωγη βλεπω για την εορταζομενη!χρονια τησ πολλα και καλα και μπραβο στην μαμα που εφτιαξε την υπεροχη τουρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ, συγκινήθηκα έτσι όπως τα γράφεις, ωραίο πράγμα να έχεις ένα παιδί και να το αγαπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν παίζω πια με κούκλες αλλά τη συγκεκριμένη θα την έτρωγα ευχαρίστως, είμαι βέβαιη πως θα έβαλες τα δυνατά σου και θα την έκανες πολύ νόστιμη!
    Να τη χαίρεσαι την πιτσιρίκα και να χαρίζετε όμορφες στιγμές συνεχώς η μία στην άλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευλογία μεγάλη τα παιδιά μας!!
    Να τη χαίρεστε..
    Μου άρεσε η τούρτα που της έφτιαξες αλλά και το τραγούδι της, δεν το είχα ξανακούσει!
    Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, μικρή κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Xronia polla Xara mou!!! Eimai sigouri pos sou arese i tourta!!! Dimitra apisteuti ektelesi!!!! Na tin xairosaste tin koukla sas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Xronia polla Xara mou!!! Eimai sigouri pos sou arese i tourta!!! Dimitra apisteuti ektelesi!!!! Na tin xairosaste tin koukla sas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να χαίρεσαι τη Χαρούλα σου!!!Χρόνια πολλά Χαρούλα!!Ευτυχισμένη πάντα!!! Τέλεια η τούρτα!!Υπέροχο το τραγούδι, το τραγουδάμε όλοι συνέχεια!!φιλάκια πολλά ευτυχισμένη μανούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να σου ζήσει το παιδάκι σου, χρόνια πολλά και καλά με υγεία και χαρά!
    Πολύ όμορφη η τούρτα σου, και η δική μου κόρη από τώρα μου έχει παραγγείλει τούρτα Μπάρμπι , έχει τον Μάρτη τα γενεθλια της, θα κλείσει τα 4 , να τις χαιρόμαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύχρονη κοριτσάρα μου,να τη χαίρεστε και να τη καμαρώνετε....
    Βλέποντας τί γράφεις και κυρίως τί νοιώθεις,σκέφτομαι πώς πέρασαν τα χρόνια τα 33 που έφερα εγώ στο σπίτι ένα τόσο δα πρασματάκι που χαμογελούσε και δάγκωνε τα δαχτυλάκια του...
    Και είναι σαν να μη πέρασε μιά μέρα...!!!
    Υπέροχη τούρτα της έκανες και πανέμορφο το τραγούδι...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα σου... να είναι πάντα γερή, χαρούμενη και τυχερή κι εσείς πάντα καλά να την καμαρώνετε!!! Όσο για την τούρτα είναι πανέμορφη!!!
    Γεια στα χέρια σου!
    Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να την χαίρεσαι και να είναι παντα γερή και τυχερή!
    Η τούρτα καταπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντυπωσιακή η τούρτα! Περιμένουμε οπωσδήποτε και τη συνταγή!
    Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να το βλέπεις πάντα να γελά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χιλιόχρονη η Χαρούλα σας, Μανουσίνα μου.

    Το πως περνάνε τα χρόνια δεν λέγεται...
    Τόσο για εκείνα όσο και για εμάς. Και τελικά αυτό που μένει είναι οι "στιγμές" που ανακαλούμε με την μνήμη μας, είτε αφορούν τα παιδιά μας, είτε εμάς όταν ήμασταν οι ίδιοι παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά, να χαίρεστε τη μικρή και να την βλέπετε να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα! Συγχαρητήρια για την υπέροχη τούρτα. Είμαι σίγουρη ότι η μικρή καμάρωνε γι΄ αυτήν στο σχολείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να τη χαίρεσαι! Να είναι γερή και τυχερή κι ευτυχισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder