The Veggie Sisters

Latest recipes from The Veggie Sisters

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Το πρώτο μου κέικ χωρίς γλουτένη-My first gluten-free cake

20 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! μπράβο για την προσπάθεια να περιορίσεις το αλεύρι! κάτι αντίστοιχο κάνω κι εγώ γιατί βλέπω οτι ο οργανισμός λειτουργεί σαν αλλεργικός γενικά στους πολλούς υδατάνθρακες.
    Βλέπω οτι δεν έβαλες καθόλου ζάχαρη παρα μόνο χουρμάδες. Πρέπει να είναι πολύ υγιεινό.
    Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες προσπάθειες με υπέροχες συνταγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλάβαινες την έλλειψη της ζάχαρης. Καλή συνέχεια και σε εσένα.

      Διαγραφή
  2. Je n'ai jamais fait de gâteaux sans gluten. Le tien me plait. Je t'en pique un morceau.
    A bientôt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήρα αλεύρι χωρίς γλουτένη και θέλω να δοκιμάσω να φτιάξω ψωμί!
    Το κέικ σου φαίνεται πολύ ωραίο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ υγιεινό και άκρως διαιτητικό! Θα το δοκιμάσω τώρα που προσπαθώ να χάσω κανένα κιλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται πολυ καλο. Τα αλευριαναπο που τα πήρες;το γάλα φουντουκιου γινεται όπως και με τα αμύγδαλα ή το αγοραστές. Α μπορείς, αργότερα να μας γράψεις αν βλέπεις διάφορα κ που τώρα που κόβεις τη γλουτενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μείγμα αλευριών το πήρα από μαγαζί με βιολογικά. Το γάλα φουντουκιού είναι σαν αυτό του αμυγδάλου, το αγόρασα, αλλά έχω σκοπό να φτιάξω, όταν το κάνω θα το μοιραστώ μαζί σας. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με μειωμένη γλουτένη είναι θετική, ναι μεν ακόμα με δυσκολεύει αλλά βλέπω αποτελέσματα. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  6. Devo dire che il tuo primo dolce gluten free é davvero molto interessante! Da provare!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. il a l'air très bon avec ce mélange de saveurs bravo
    bonne soirée

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. I know you will come up with wonderful gluten free recipes, you are so creative! This one sounds delicious!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. E' delizioso! Non ho problemi con il glutine, ma mi piace sperimentare farine diverse. Proverò :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκέφτομαι κι εγώ να περιορίζω τη γλουτένη σιγά σιγά αλλά ακόμη δεν την πήρα την απόφαση ολοκληρωτικά! Πάντως το κεκάκι σου δείχνει ωραιότατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. dall'aspetto sembra ottima! Il tuo primo esperimento sembra essere perfettamente riuscito. Perchè non provi a sostituire l'olio di semi con quello extra vergine d'oliva? Secondo me la tua torta verrà ancora più gustosa e "sana"... E' solo un piccolo "suggerimento :)) e se non ti va di farlo... lo farò io e ti farò sapere ;)
    Un abbraccio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κέικ χωρίς γλουτένη αλλά το δικό σου δείχνει πολύ ωραίο και ευχαρίστως θα τσάκιζα ένα κομμάτι! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails