Μου τρέχουν τα σάλια με το ψωμί και το τυρί!!!! Αγόρασα αλεύρι χωρίς γλουτένη αλλά ακόμα κάθεται στο ντουλάπι!!! Λες να βγει καλό αν χρησιμοποιήσω αυτό αντί για τα 3 είδη που γράφεις?
Την συμπεριφορά αυτών των αλευριών ακόμα την μαθαίνω, ψωμάκι θα σου βγει, άλλη γεύση θα έχει. Όσο για το τυρί..... μια απερίγραπτα νόστιμη γραβιέρα Νάξου. Φιλάκια
Il pane gluten free mi incanta sempre. Complimenti :) Un bacio, buona settimana
ΑπάντησηΔιαγραφήIo non sono molto pratica coi pani senza glutine, quindi posso solo imparare da te!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου τρέχουν τα σάλια με το ψωμί και το τυρί!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγόρασα αλεύρι χωρίς γλουτένη αλλά ακόμα κάθεται στο ντουλάπι!!!
Λες να βγει καλό αν χρησιμοποιήσω αυτό αντί για τα 3 είδη που γράφεις?
Την συμπεριφορά αυτών των αλευριών ακόμα την μαθαίνω, ψωμάκι θα σου βγει, άλλη γεύση θα έχει. Όσο για το τυρί..... μια απερίγραπτα νόστιμη γραβιέρα Νάξου. Φιλάκια
ΔιαγραφήA lovely gluten free bread!
ΑπάντησηΔιαγραφήI have to try this! Looks so good. Thanks for the recipe :) ela
ΑπάντησηΔιαγραφήI love this bread!
ΑπάντησηΔιαγραφήmi piace molto !
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνεται ωραίο και έχω ρυζάλευρο αν και το αλεύρι σόγιας το φοβάμαι λίγο γιατί και στην Ευρώπη πλέον επιτρέπεται η μεταλλαγμένη σόγια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!