Καλημέρα Μανουσίνα πολύ καλό φαίνεται το γλυκάκι σου και σίγουρα πολύ μυρωδάτο,έτσι είναι η κουζίνα για άλλα ξεκινάς,άλλα κάνεις και αλλιώς σου βγαίνουν,έχω κάνει τέτοια πειράματα εγώωωωωωω!!!!!!Να είσαι καλά καλό σ/κ φιλιά!!!!!
What a beautiful cake - I think it's great to use stevia instead of all that white sugar - I'm trying to be healthier in my cooking - thanks for such inspiration! Mary oxo
Όταν οι πειραματισμοί στην κουζίνα αποδίδουν, βγαίνουν ωραίες συνταγές. Η περιγραφή που δίνεις για το γλυκό, μου θυμίζει ψημένη πουτίγκα. Η φράουλα πρέπει να δίνει ξεχωριστή γεύση. Την στέβια την βλέπουμε ολοένα και περισσότερο σε συνταγές σαν νέο και πολλά υποσχόμενο προϊόν. Θα την δοκιμάσω σύντομα. Καλή Κυριακή.
questo stevia mi mette curiosita'! tu hai fatto un dolcetto molto buono:-) baci
ΑπάντησηΔιαγραφήChe delizia e che combinazioni perfette. Un dolce golosissimo. Ciao!
ΑπάντησηΔιαγραφήBuonissimi, eccezionali.Ciao!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήsono certa che sia deliziosa. Un' abbraccio cara :)
ΑπάντησηΔιαγραφήBeautiful presentation, Lenia. I have a stevia plant, still small, but growing steadily ;-)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Μανουσίνα πολύ καλό φαίνεται το γλυκάκι σου και σίγουρα πολύ μυρωδάτο,έτσι είναι η κουζίνα για άλλα ξεκινάς,άλλα κάνεις και αλλιώς σου βγαίνουν,έχω κάνει τέτοια πειράματα εγώωωωωωω!!!!!!Να είσαι καλά καλό σ/κ φιλιά!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήdeve essere buonissimo, buon weekend..
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Μανουσίνα μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ενδιαφέρον το κεκάκι σου, έχει πολύ ωραία υφή και πλούσια γεύση φράουλας!
Φιλιά, καλό ΣΚ!
Καλημέρα Μανουσίνα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ενδιαφέρουσα η συνταγή σου καθώς και τα υλικά της. Τέλεια και η παρουσίαση του κέικ!
Καλό Σ/Κ!
τι λαχταριστό!!
ΑπάντησηΔιαγραφήUn gâteau délicieux. J'aime beaucoup.
ΑπάντησηΔιαγραφήA bientôt
What a beautiful cake - I think it's great to use stevia instead of all that white sugar - I'm trying to be healthier in my cooking - thanks for such inspiration!
ΑπάντησηΔιαγραφήMary oxo
UNA COMBINACIÓN EXQUISITA ME ENCANTA Y MUY SALUDABLE M ENCANTA,ABRAZOS Y ABRAZOS.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌταν οι πειραματισμοί στην κουζίνα αποδίδουν, βγαίνουν ωραίες συνταγές. Η περιγραφή που δίνεις για το γλυκό, μου θυμίζει ψημένη πουτίγκα. Η φράουλα πρέπει να δίνει ξεχωριστή γεύση. Την στέβια την βλέπουμε ολοένα και περισσότερο σε συνταγές σαν νέο και πολλά υποσχόμενο προϊόν. Θα την δοκιμάσω σύντομα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Κυριακή.
Hi! Thanks for visiting my blog! I'm really glad I found yours! This is a great recipe. Cheers!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ότι δεν έχει μέσα ζάχαρη είναι δελεαστικό και συνδυασμό με την φράουλα ακόμη πιο πολύ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά
Δεν δοκίμασα ακόμη στέβια σε σκόνη. Αγόρασα μια γλάστρα με το φυτό και δεν ξέρω πώς να τη χρησιμοποιήσω. Δείχνει λαχταριστό το κέικ σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήyeah, i remember the stevia products that you talked about earlier, i guess this must have tasted terrific! Have a good week ahead!
ΑπάντησηΔιαγραφήHummm, Danke für das Stevia Rezept, ich habe schon gekauft aber noch nicht verwendet!
ΑπάντησηΔιαγραφήKisses dear!
Καλησπέρα manousina μου!Πολύ καλή η συνταγή σου με τη στέβια!
ΑπάντησηΔιαγραφή