The Veggie Sisters

Latest recipes from The Veggie Sisters

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ταγιαρίν από ενκίρ με σάλτσα καρυδιών - Tajarin di Enkir con salsa ai noci

29 σχόλια:

  1. ciao Lenia, ben ritrovata!Che ricetta fantastica, mi piacciono molto le noci nei sughetti per la pasta, me la segno subito! un abbraccio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I really love these simple pastas. I bet these are really good! Have a good weekend!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. bentornata!
    καλο χειμωνα.
    ωραια η συνταγη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ciao Lenia! Che invitante questo piatto e che carina la prima foto con il micio :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να και καινούρια, ενδιαφέροντα πράγματα!! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ζυμαρικούλια με σάλτα καρυδιών!

    Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dear Lenia, Sounds healthy and delicious. Also I wish your beautiful Angel a Happy Blessed Birthday. Catherine xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bentornata!!!! ci sei mancata sai???
    Questa ricetta è proprio l'anello di congiunzione della mia zono d'origine tra il Piemonte (i mitici Tajarin) e il sugo di noci tipico della Liguria....grazie lo considero un regalo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Agapiti manousina, na'mai ki ego!:-) Opos vlepis den exasa xrono na episkefto to blog sou. Kalos se vrika loipon kai polla bravo gia ti sigekrimeni sidagi alla kai ti genikoteri emfanisi tou blog:-) Kali synexia efxomai kai ta leme!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ μ' αρέσει αυτή η συνταγή Λένια! Κομματάκι δύσκολο να βρούμε τα ταγιαριν αλλά η σάλτσα τους φαίνεται θαυμάσια και για άλλα ζυμαρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχη ανάρτηση Λένια ,με πληροφορίες που ούτε είχα ακούσει!!!!! Βέβαια φαίνονται υπέροχα και πεντανόστιμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμπλήρωματικό: Καλή εβδομάδα, χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Welcome back we have missed you. This looks really interesting but I am not sure how easy it will be to find these grains in the US. Sounds like it is worth tracking down the ingredients. Thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. I love this idea - what wonderful flavors with the walnuts - YUM
    Mary

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. absolutely divine..
    In my blog, a cute triple award is waiting for you..:)
    love,
    Jay
    Tasty Appetite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς το κορίτσι! Πολύ ωραία η πρώτη σου φθινοπωρινή ανάρτηση!
    Καλή εβδομάδα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη ανάρτηση
    Φιλιά πολλά σε όλο το blog :)
    καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ciaoooo bentornata!A poco a poco si ricomincia tutto,ormai le vacanze sono terminate!Bello questo piatto di pasta,veloce(a parte sbucciare le noci) e gustoso!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Looking forward to hearing of your adventures! The pasta dish looks delicious. I've been having a nice blog break and just came back.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΕΦΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟ.ΑΜΑ ΒΡΩ ΘΑ ΠΑΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ιδιαίτερο φαγητό, μου αρέσει πολύ η σάλτσα καρυδιών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μμμμμμ ωραίο φαγητό!!!! θέλω πολύ να το δοκιμάσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ciao, con che bel piatto ti ritrovo....molto gustoso e invitante!!!
    Baci

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάποτε είχα ακούσει κάτι σχετικό.Η συνταγή σου φαίνεται και πρέπει να είναι ξεχωριστή.Φιλιάααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπέροχη συνταγή, όταν ξαναφτιάξω ταγιαρίν θα τα δοκιμάσω μ΄αυτό τον τρόπο!!!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!
    Καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder