Υλικά
500 γραμμάρια σαλιγκάρια
4 μεγάλα κρεμμύδια
6 ώριμες μεγάλες ντομάτες κομμένες σε φέτες
2 φύλλα δάφνης
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζω και πλένω καλά τα σαλιγκάρια. Σε μια κατσαρόλα βάζω το ελαιόλαδο και ανάβω την κουζίνα. Όταν ζεσταθεί το ελαιόλαδο προσθέτω τα σαλιγκάρια και τα τσιγαρίζω. Στην συνέχεια προσθέτω τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες αφού τσιγαριστούν τα κρεμμύδια προσθέτω και την ντομάτα. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Σε μέτρια φωτιά ψήνω για 30 περίπου λεπτά.
Κρητικιά ή απλά φίλη των χοχλιών;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠατρινιά με άντρα Κρητικό !!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή