Υλικά (για 2 άτομα)
250 γραμμάρια ρύζι για ριζότο
200 γραμμάρια τόνο σε νερό
150 γραμμάρια μανιτάρια
1 μικρή πράσινη πιπεριά
1/2 πιπεριά φλωρίνης
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 καρότο
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβω τα λαχανικά και τα τσιγαρίζω με λίγο ελαιόλαδο.Ρίχνω το ρύζι και ανακατεύω, προσθέτω λίγο νερό ή ζωμό ζεστό, όταν το πιει, προσθέτω επιπλέον νερό ή ζωμό. Βράζω για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Λίγο πριν βγάλω το φαγητό από την φωτιά προσθέτω τον τόνο.
Σερβίρω και προσθέτω παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι
Ingredients: (serves 2)
250 gr. Arborio rice
200 gr.canned tuna in water
150 gr. mushrooms
1 small green pepper
1/2 long sweet red pepper
1 scallion
1 carrot
olive oil
salt and pepper
Directions:
Saute vegetables (finely chopped) with olive oil. Add rice, stir, pour gradually hot water orstock. When liquid is absorbed, add more water or stock. Let boil for 15 minutes at medium heat. Before removing from heat add tuna and mix well.
Sprinkle with parmesan cheese before serving.
250 gr. Arborio rice
200 gr.canned tuna in water
150 gr. mushrooms
1 small green pepper
1/2 long sweet red pepper
1 scallion
1 carrot
olive oil
salt and pepper
Directions:
Saute vegetables (finely chopped) with olive oil. Add rice, stir, pour gradually hot water orstock. When liquid is absorbed, add more water or stock. Let boil for 15 minutes at medium heat. Before removing from heat add tuna and mix well.
Sprinkle with parmesan cheese before serving.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου