υπέροχο γλυκάκι,μεστό γεύσης...ευχαριστώ που με τιμάς με την ανάρτησή σου,μανουσίνα!να τις χιλιάσεις και να συνεχίσεις να μας κρατάς "νόστιμη"συντροφιά!φιλάκια από ζάντε!!!
Πρώτα απ' όλα να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου! Το μπανόφι είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα μας γλυκάκια. Θα σου πω κάτι, αν μου επιτρέπεις. Οταν ανάρτησα το μπανόφι στο blog μας, κάποιοι φίλοι μπερδεύτηκαν και νόμισαν ότι πρέπει να βράσουν τα γάλατα και όχι τα κουτιά. Ετσι έκανα διευκρίνηση και επισήμανση, ότι αυτό που βράζουμε είναι τα κουτιά και όχι το περιεχόμενό τους. Δυο ώρες συνήθως τα βράζω, νομίζω είναι αρκετές, γιατί μετά πήζει πάρα πολύ το γάλα. Επίσης αφού βράσουν, μπορούμε να τα φυλάξουμε σε σκιερό μέρος για 2-3 μήνες αν θέλουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε όποτε τα χρειαστούμε. Sorry για την πολυλογία;-) Φιλιά!
Καλή συνέχεια στο νόστιμο blog σου! Το γλυκό αυτό είναι όντως πολύ ονομαστό και εύκολο, το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένεις να βράσει το ζαχαρούχο. Ε, όπως και να λέγεται, σε όλους μας αρέσει, μιαμ!
Λοιπόν, διαβάζω για αυτό το γλυκό από τον καιρό του παλιού ....hungry...βάλτε με το μυαλό σας δηλαδή....ακόμα δεν αξιώθηκα να το φτιάξω! Πρέπει να το κάνω! Να δω πότε!
Πώπω, εξαιρετικά αμαρτωλό γλυκό!!! Αλλά φαίνεται πεντανόστιμο! Θα το έχω στα υπόψιν για καμιά γιορτή γιατί κρίμα είναι να πάρω 3 κιλά χωρίς να γιορτάζει κανείς!!! Καλημέρα και εύχομαι να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου!
Τώρα είδα ότι δεν σου ευχήθηκα....τι γαϊδάρα!!! Να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου και να μας κάνεις παρεούλα για πολύ,πολύ καιρό!!! Πέρνα από τη μάνα να πάρεις κάτι!
...και εγώ όταν το δοκίμασα για πρώτη φορα στην ζάκυνθο,τρελάθηκα.Ζήτησα και ρώτησα για την συνταγή του..και απο τότε είναι ένα γλυκό που σε καθε περίσταση ετοιμάζω και για την οικογενεια μου που το αγάπησε και αυτή αλλά και για τους φίλους μου!!...χμ τώρα που το σκέφτομαι μόνο τα ζαχαρούχο μου λύπουν για να το ξαναφτιάξω για μια ακόμη φορα..αύριο λοιπόν αμέσως μετά το σχολειό βόλτα στο σούπερ για ζαχαρούχοοο
υπέροχο γλυκάκι,μεστό γεύσης...ευχαριστώ που με τιμάς με την ανάρτησή σου,μανουσίνα!να τις χιλιάσεις και να συνεχίσεις να μας κρατάς "νόστιμη"συντροφιά!φιλάκια από ζάντε!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτο δοκιμασα και εγω πρωτη φορα στην ζακυνθο και κολλησααααααααααααα.. το εφτιαξα την προηγουμενη εβομαδα.. ξετρελανε κοσμο..
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλημεραααααααααααα..
Να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου Μανουσίνα μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσο για το γλυκό δείχνει να είναι υπέροχο.
Καλή γλυκιά σου μέρα.
Γευστικό, λαχταριστό γλυκό με την μπανάνα και την καραμέλα. Δεν θα έλεγα όχι για ένα κομματάκι!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή σου μέρα
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά ούτε και το έχω φτιάξει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου κοριτσάρα :)
Πολλά φιλιά
Πρώτα απ' όλα να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μπανόφι είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα μας γλυκάκια.
Θα σου πω κάτι, αν μου επιτρέπεις.
Οταν ανάρτησα το μπανόφι στο blog μας, κάποιοι φίλοι μπερδεύτηκαν και νόμισαν ότι πρέπει να βράσουν τα γάλατα και όχι τα κουτιά.
Ετσι έκανα διευκρίνηση και επισήμανση, ότι αυτό που βράζουμε είναι τα κουτιά και όχι το περιεχόμενό τους.
Δυο ώρες συνήθως τα βράζω, νομίζω είναι αρκετές, γιατί μετά πήζει πάρα πολύ το γάλα.
Επίσης αφού βράσουν, μπορούμε να τα φυλάξουμε σε σκιερό μέρος για 2-3 μήνες αν θέλουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε όποτε τα χρειαστούμε.
Sorry για την πολυλογία;-)
Φιλιά!
Και για τα δικά μου γούστα είναι πολύ γλυκό αυτό το γλυκό αλλά η γεύση της καραμέλας είναι υπέροχη
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή συνέχεια στο νόστιμο blog σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο γλυκό αυτό είναι όντως πολύ ονομαστό και εύκολο, το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένεις να βράσει το ζαχαρούχο.
Ε, όπως και να λέγεται, σε όλους μας αρέσει, μιαμ!
Λοιπόν, διαβάζω για αυτό το γλυκό από τον καιρό του παλιού ....hungry...βάλτε με το μυαλό σας δηλαδή....ακόμα δεν αξιώθηκα να το φτιάξω! Πρέπει να το κάνω! Να δω πότε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧίλιες γλυκές αναρτήσεις, σαν το γλυκάκι σου και την καρδούλα σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλί
Πώπω, εξαιρετικά αμαρτωλό γλυκό!!! Αλλά φαίνεται πεντανόστιμο! Θα το έχω στα υπόψιν για καμιά γιορτή γιατί κρίμα είναι να πάρω 3 κιλά χωρίς να γιορτάζει κανείς!!! Καλημέρα και εύχομαι να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤώρα είδα ότι δεν σου ευχήθηκα....τι γαϊδάρα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου και να μας κάνεις παρεούλα για πολύ,πολύ καιρό!!!
Πέρνα από τη μάνα να πάρεις κάτι!
Θέλεις να περάσεις από το blog μου;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε περιμένει βραβείο...!
Καλημέρα manousina! σούπερ το γλυκό σας! και εγω εχω βραβείο για εσένα! :-)
ΑπάντησηΔιαγραφή...και εγώ όταν το δοκίμασα για πρώτη φορα στην ζάκυνθο,τρελάθηκα.Ζήτησα και ρώτησα για την συνταγή του..και απο τότε είναι ένα γλυκό που σε καθε περίσταση ετοιμάζω και για την οικογενεια μου που το αγάπησε και αυτή αλλά και για τους φίλους μου!!...χμ τώρα που το σκέφτομαι μόνο τα ζαχαρούχο μου λύπουν για να το ξαναφτιάξω για μια ακόμη φορα..αύριο λοιπόν αμέσως μετά το σχολειό βόλτα στο σούπερ για ζαχαρούχοοο
ΑπάντησηΔιαγραφή