The Veggie Sisters

Latest recipes from The Veggie Sisters

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Banana and toffee ή banoffee ή μπανανοκαραμέλα

15 σχόλια:

  1. υπέροχο γλυκάκι,μεστό γεύσης...ευχαριστώ που με τιμάς με την ανάρτησή σου,μανουσίνα!να τις χιλιάσεις και να συνεχίσεις να μας κρατάς "νόστιμη"συντροφιά!φιλάκια από ζάντε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το δοκιμασα και εγω πρωτη φορα στην ζακυνθο και κολλησααααααααααααα.. το εφτιαξα την προηγουμενη εβομαδα.. ξετρελανε κοσμο..

    καλημεραααααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου Μανουσίνα μου.
    Όσο για το γλυκό δείχνει να είναι υπέροχο.
    Καλή γλυκιά σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γευστικό, λαχταριστό γλυκό με την μπανάνα και την καραμέλα. Δεν θα έλεγα όχι για ένα κομματάκι!!
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά ούτε και το έχω φτιάξει.
    Να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου κοριτσάρα :)
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα απ' όλα να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου!
    Το μπανόφι είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα μας γλυκάκια.
    Θα σου πω κάτι, αν μου επιτρέπεις.
    Οταν ανάρτησα το μπανόφι στο blog μας, κάποιοι φίλοι μπερδεύτηκαν και νόμισαν ότι πρέπει να βράσουν τα γάλατα και όχι τα κουτιά.
    Ετσι έκανα διευκρίνηση και επισήμανση, ότι αυτό που βράζουμε είναι τα κουτιά και όχι το περιεχόμενό τους.
    Δυο ώρες συνήθως τα βράζω, νομίζω είναι αρκετές, γιατί μετά πήζει πάρα πολύ το γάλα.
    Επίσης αφού βράσουν, μπορούμε να τα φυλάξουμε σε σκιερό μέρος για 2-3 μήνες αν θέλουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε όποτε τα χρειαστούμε.
    Sorry για την πολυλογία;-)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και για τα δικά μου γούστα είναι πολύ γλυκό αυτό το γλυκό αλλά η γεύση της καραμέλας είναι υπέροχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή συνέχεια στο νόστιμο blog σου!
    Το γλυκό αυτό είναι όντως πολύ ονομαστό και εύκολο, το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένεις να βράσει το ζαχαρούχο.
    Ε, όπως και να λέγεται, σε όλους μας αρέσει, μιαμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν, διαβάζω για αυτό το γλυκό από τον καιρό του παλιού ....hungry...βάλτε με το μυαλό σας δηλαδή....ακόμα δεν αξιώθηκα να το φτιάξω! Πρέπει να το κάνω! Να δω πότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χίλιες γλυκές αναρτήσεις, σαν το γλυκάκι σου και την καρδούλα σου!
    Φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πώπω, εξαιρετικά αμαρτωλό γλυκό!!! Αλλά φαίνεται πεντανόστιμο! Θα το έχω στα υπόψιν για καμιά γιορτή γιατί κρίμα είναι να πάρω 3 κιλά χωρίς να γιορτάζει κανείς!!! Καλημέρα και εύχομαι να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα είδα ότι δεν σου ευχήθηκα....τι γαϊδάρα!!!
    Να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου και να μας κάνεις παρεούλα για πολύ,πολύ καιρό!!!
    Πέρνα από τη μάνα να πάρεις κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θέλεις να περάσεις από το blog μου;
    Σε περιμένει βραβείο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα manousina! σούπερ το γλυκό σας! και εγω εχω βραβείο για εσένα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...και εγώ όταν το δοκίμασα για πρώτη φορα στην ζάκυνθο,τρελάθηκα.Ζήτησα και ρώτησα για την συνταγή του..και απο τότε είναι ένα γλυκό που σε καθε περίσταση ετοιμάζω και για την οικογενεια μου που το αγάπησε και αυτή αλλά και για τους φίλους μου!!...χμ τώρα που το σκέφτομαι μόνο τα ζαχαρούχο μου λύπουν για να το ξαναφτιάξω για μια ακόμη φορα..αύριο λοιπόν αμέσως μετά το σχολειό βόλτα στο σούπερ για ζαχαρούχοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder