The Veggie Sisters

Latest recipes from The Veggie Sisters

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Αρωματική ρεβυθόσουπα με δενρολίβανο - Aromatic chickpea soup with rosemary

20 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι τα καμουφλάρισες καλά για να την κάνεις να τα φάει!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια διαφορετική ρεβυθάδα, που με τόσα νόστιμα υλικά και ο πιο .... δύσκολος θα ήθελε να την δοκιμάσει!!
    Καλή βδομάδα και στις δυο σας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως διαφορετική ρεβυθάδα , στον άντρα μου δεν αρεσουν τα ρεβύθια , γι'αυτο κ τα μαγειρεύω σπάνια εως ποτέ θα έλεγα , θα τολμίσω πάλι με την συνταγή σου Λένια , φιλιά καλό βράδυ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξεχωριστή συνταγή, για τους λάτρεις των οσπρίων ότι πρέπει!
    καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ξανθή μου,όντως έπεσε πολύ καμουφλάζ:)

    @Έλενα μου, όντως η δύσκολη Μανουσίνα "υπέκυψε"!

    @Αφροδίτη μου, ελπίζω να αρέσει και στον σύζυγο!

    @Γαστεροπλήξ μου, όντως ιδανική για όσους αγαπούν τα όσπρια!

    Καλή εβδομάδα σε όλες:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επόμενη δύσκολη, πολύ δύσκολη αποστολή αδερφάκι είναι να με κάνεις να φάω φακές.
    Τα ρεβυθάκια πραγματικά άπαιχτα, αρωματικά και πικάντικα, συγχαρητήρια Λένια.
    Εγώ δύσκολη;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νόστιμα και ιδιαίτερα, μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ πρωτότυπη συνταγή και πολύ αρωματική απ' ότι φαίνεται...

    Καλή εβδομάδα και καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενισχυμένα ρεβίθια βλέπω.
    Εχουν μελώσει τέλεια.

    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μμμμ πολύ δελεαστική συνταγή! θα την δοκιμάσω σίγουρα! ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ¨ολο λέω ότι θα δοκιμάσω το συνδυασμό ρεβίθια-δενδρολίβανο και όλο το ξεχνώ.Δείχνουν υπέροχα τα δικά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λένια μου, καταπληκτική η ρεβιθάδα σου, ειδικά για μένα που λατρεύω τα ρεβίθια και το δενδρολίβανο. Να τα φτιάξω ή θα μου στείλεις μερικά; Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @painter, το δεντρολίβανο κάνει όη τη δουλειά! Καλή σου εβδομάδα!

    @Μarion, η σάλτσα είναι ό,τι πρέπει για βούτες!

    @Thalassitsa,χαίρομαι που σε δελέασα:)))

    @Vita,δοκίμασε τον συνδυασμό και θα με θυμηθείς!

    @Tante Kiki,μου πέφτεις λίγο μακριά από Ζάκυνθο, αλλά θα σου στείλω ένα πιατάκι:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Taste advisor, ευχαριστούμε πολύ!

    @Mανουσίνα,χαίρομαι που έφαγες ρεβύθια επιτέλους και θα απαντήσω στην πρόκλησή σου σύντομα με μια καμουφλαρισμένη εκδοχή της φακής,αδερφούλα:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και 'γω δεν έτρωγα μικρή τα ρεβύθια, αλλά τώρα πια τα βλέπω με άλλο μάτι. Το δεντρολίβανο πράγματι τους πάει πολύ, πάντα βάζω όταν τα μαγειρεύω!
    Καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φοβερή εκδοχή και συναρπαστικό αποτέλεσμα!! Μπράβο Λένια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ μου αρέσει η ρεβυθόσουπα σου Λένια! Εχει όλα τα αγαπημένα μας υλικά. Την αντιγράφω να τη μελετήσω με την ησυχία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταρχήν να δώσω πολλά συγχαρητηρια για την άψογη παρουσίαση!
    Τα ρεβύθια μου αρέσουν πολύ και αυτή η συνταγή νομίζω θα γίνει η αγαπημένη μου!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Dark chef,αξίζουν μια άλλη ματιά τα ρεβυθάκια,αφού είναι νοστιμότατα:)))

    @Gvarvakis,σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

    @Mia Maria,σε ευχαριστώ πολύ και...καλή μελέτη:)))

    @Eva, να 'σαι καλά!Χαίρομαι που σου άρεσαν τα ρεβυθάκια μου και ελπίζω να γίνει η αγαπημένη σου εκδοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Lenia, I'm really enjoying reading your blog in Greek! It's good practice for me!
    I love chickpeas- I think they're my favourite ospria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails