Όντως διαφορετική ρεβυθάδα , στον άντρα μου δεν αρεσουν τα ρεβύθια , γι'αυτο κ τα μαγειρεύω σπάνια εως ποτέ θα έλεγα , θα τολμίσω πάλι με την συνταγή σου Λένια , φιλιά καλό βράδυ :-)
Επόμενη δύσκολη, πολύ δύσκολη αποστολή αδερφάκι είναι να με κάνεις να φάω φακές. Τα ρεβυθάκια πραγματικά άπαιχτα, αρωματικά και πικάντικα, συγχαρητήρια Λένια. Εγώ δύσκολη;;;;;;
Λένια μου, καταπληκτική η ρεβιθάδα σου, ειδικά για μένα που λατρεύω τα ρεβίθια και το δενδρολίβανο. Να τα φτιάξω ή θα μου στείλεις μερικά; Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!
Και 'γω δεν έτρωγα μικρή τα ρεβύθια, αλλά τώρα πια τα βλέπω με άλλο μάτι. Το δεντρολίβανο πράγματι τους πάει πολύ, πάντα βάζω όταν τα μαγειρεύω! Καλό μεσημέρι!
Καταρχήν να δώσω πολλά συγχαρητηρια για την άψογη παρουσίαση! Τα ρεβύθια μου αρέσουν πολύ και αυτή η συνταγή νομίζω θα γίνει η αγαπημένη μου!! Φιλάκια πολλά!!!
Η αλήθεια είναι ότι τα καμουφλάρισες καλά για να την κάνεις να τα φάει!!χαχαχαχα
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια διαφορετική ρεβυθάδα, που με τόσα νόστιμα υλικά και ο πιο .... δύσκολος θα ήθελε να την δοκιμάσει!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή βδομάδα και στις δυο σας εύχομαι!
Όντως διαφορετική ρεβυθάδα , στον άντρα μου δεν αρεσουν τα ρεβύθια , γι'αυτο κ τα μαγειρεύω σπάνια εως ποτέ θα έλεγα , θα τολμίσω πάλι με την συνταγή σου Λένια , φιλιά καλό βράδυ :-)
ΑπάντησηΔιαγραφήξεχωριστή συνταγή, για τους λάτρεις των οσπρίων ότι πρέπει!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλή εβδομάδα
@Ξανθή μου,όντως έπεσε πολύ καμουφλάζ:)
ΑπάντησηΔιαγραφή@Έλενα μου, όντως η δύσκολη Μανουσίνα "υπέκυψε"!
@Αφροδίτη μου, ελπίζω να αρέσει και στον σύζυγο!
@Γαστεροπλήξ μου, όντως ιδανική για όσους αγαπούν τα όσπρια!
Καλή εβδομάδα σε όλες:)))
Επόμενη δύσκολη, πολύ δύσκολη αποστολή αδερφάκι είναι να με κάνεις να φάω φακές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα ρεβυθάκια πραγματικά άπαιχτα, αρωματικά και πικάντικα, συγχαρητήρια Λένια.
Εγώ δύσκολη;;;;;;
Νόστιμα και ιδιαίτερα, μπράβο σας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ πρωτότυπη συνταγή και πολύ αρωματική απ' ότι φαίνεται...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα και καλό βράδυ!!!
Ενισχυμένα ρεβίθια βλέπω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχουν μελώσει τέλεια.
Καλό βράδυ
μμμμ πολύ δελεαστική συνταγή! θα την δοκιμάσω σίγουρα! ευχαριστούμε!
ΑπάντησηΔιαγραφή¨ολο λέω ότι θα δοκιμάσω το συνδυασμό ρεβίθια-δενδρολίβανο και όλο το ξεχνώ.Δείχνουν υπέροχα τα δικά σου
ΑπάντησηΔιαγραφήΛένια μου, καταπληκτική η ρεβιθάδα σου, ειδικά για μένα που λατρεύω τα ρεβίθια και το δενδρολίβανο. Να τα φτιάξω ή θα μου στείλεις μερικά; Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφή@painter, το δεντρολίβανο κάνει όη τη δουλειά! Καλή σου εβδομάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφή@Μarion, η σάλτσα είναι ό,τι πρέπει για βούτες!
@Thalassitsa,χαίρομαι που σε δελέασα:)))
@Vita,δοκίμασε τον συνδυασμό και θα με θυμηθείς!
@Tante Kiki,μου πέφτεις λίγο μακριά από Ζάκυνθο, αλλά θα σου στείλω ένα πιατάκι:)))
@Taste advisor, ευχαριστούμε πολύ!
ΑπάντησηΔιαγραφή@Mανουσίνα,χαίρομαι που έφαγες ρεβύθια επιτέλους και θα απαντήσω στην πρόκλησή σου σύντομα με μια καμουφλαρισμένη εκδοχή της φακής,αδερφούλα:)))
Και 'γω δεν έτρωγα μικρή τα ρεβύθια, αλλά τώρα πια τα βλέπω με άλλο μάτι. Το δεντρολίβανο πράγματι τους πάει πολύ, πάντα βάζω όταν τα μαγειρεύω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μεσημέρι!
Φοβερή εκδοχή και συναρπαστικό αποτέλεσμα!! Μπράβο Λένια :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ μου αρέσει η ρεβυθόσουπα σου Λένια! Εχει όλα τα αγαπημένα μας υλικά. Την αντιγράφω να τη μελετήσω με την ησυχία μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαταρχήν να δώσω πολλά συγχαρητηρια για την άψογη παρουσίαση!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα ρεβύθια μου αρέσουν πολύ και αυτή η συνταγή νομίζω θα γίνει η αγαπημένη μου!!
Φιλάκια πολλά!!!
@Dark chef,αξίζουν μια άλλη ματιά τα ρεβυθάκια,αφού είναι νοστιμότατα:)))
ΑπάντησηΔιαγραφή@Gvarvakis,σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
@Mia Maria,σε ευχαριστώ πολύ και...καλή μελέτη:)))
@Eva, να 'σαι καλά!Χαίρομαι που σου άρεσαν τα ρεβυθάκια μου και ελπίζω να γίνει η αγαπημένη σου εκδοχή!
Lenia, I'm really enjoying reading your blog in Greek! It's good practice for me!
ΑπάντησηΔιαγραφήI love chickpeas- I think they're my favourite ospria!