I simply love mushrooms and would definitely love these! I've never thought to add a little mustard, great flavor boost! Looks delicious, Lenia! Wishing your daughter well!
Ciao cara, come si dice "tutto il mondo è paese", anch'io ho un'influenza molto stupida e fastidiosa e c'è pieno in giro, davvero. stai tranquilla, qualche giorno e poi passa. Un abbraccio.
sono così contenta che tu sia passata nel mio blog ^___^ e se sei arivata fin la, non è certo "per caso" eheheheeh, vero? Grazie per avermi invitata qui da te, ti seguo anch'io molto volentieri. Complimenti per il blog e per le ricette, sono curiosa di provarle. Grazie di cuore per il tuo commento. Buonissima giornata. A presto. Cri.
... ed eccomi anch'io! Ricambio con molto piacere la visita, la cucina greca mi attira tanto per quel poco che la conosco. Grazie a te ora avrò la possibilità di saperne di più... Un bacione e a presto
anche tu funghi vedo!! :-) io ho fatto la torta salata panna e funghi! ho creato una nuova pagina, si chiama Il backstage della mia cucina, se ti va fai un giro :-) bacione!
Hi Lenia! I hope all is well once again in your home! We are going to visit friends on the island of Andros in August - my friend is Greek and the husband English! Where do you live?
@Dear Claudia,my niece(This post is written by my sister Manousina) is getting better,thank God!My hometown is Patras,the third largest city of Greece. My family lives there and I visit them very often. I have been living in Zakynthos for the last 5 years because I am a school teacher appointed in this magnificent ionian island.I have visited Andros many years ago and I still remember how beautiful it was.I am sure you are going to have a lovely time!Kisses from Greece,dear!
@Care Cristina e Fausta,benvenute al nostro blog!Spero che ti troverete bene qui!Un abbraccio a tutte e due!A presto!
Oh my goodness Lenia...these portobello mushrooms look absolutely delicious! I am definitely going to make it...thanks for sharing...I can already smell and taste it! Great post! Ixx
I hope your little girl is feeling better. Your mushrooms sound delicious and I love that they are so easy to do. I hope you have a great day. Blessings...Mary.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για ταχεία ανάρρωση, έπιασαν!!! Ευτυχώς η μικρή δεν ψήνεται πια!!!! Όσο για τα μανιτάρια δεν λέω τίποτε άλλο εκτός από : είναι για πολλές βούτες!!!! Φιλάκια
Una ricetta fantastica, molto appetitosa!!!!! Prendo nota, complimenti un bacione
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραία η συνταγή σου, μας αρέσουν πολύ τα μανιτάρια! Περαστικά στη μικρούλα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραίο και απλό φαγητό μα με εκλεκτά αρώματα, μουστάρδα - δεντρολίβανο είναι φοβερό ζευγάρι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσον αφορά τα μανιτάρια, δηλώνω οπαδός τους φυσικά!
Να την ξεπεράσει γρήγορα την ιωσούλα το κοριτσάκι σου εύχομαι, έτσι είναι μάλλον όλα τα μικρά παιδάκια!
Καλό Κυριακάτικο βράδυ :)
Ωραίο μεζεδάκι!!Περαστικά και γρήγορα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήI simply love mushrooms and would definitely love these! I've never thought to add a little mustard, great flavor boost! Looks delicious, Lenia! Wishing your daughter well!
ΑπάντησηΔιαγραφήCiao cara, come si dice "tutto il mondo è paese", anch'io ho un'influenza molto stupida e fastidiosa e c'è pieno in giro, davvero. stai tranquilla, qualche giorno e poi passa. Un abbraccio.
ΑπάντησηΔιαγραφήPerastika stin mikroula sou!
ΑπάντησηΔιαγραφήWpaia ta manitaria, m'aresoun poli !
I hope your daughter is feeling better. Pes tin perastika gia mena. These shrooms sounds delicious. I love the rosemary added to them.
ΑπάντησηΔιαγραφήYum, i really love mushrooms. I feel very sad when i'm too busy to visit everyones blogs too. Hope your daughter is healthy again now.
ΑπάντησηΔιαγραφήbuoni i funghi così. brava. anche io sono con l'influenza. e con un mal di gola spaventoso. :(
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραία συνταγή με μανιτάρια! Περαστικά στην κορούλα σου! Αρκεί που έχει διάθεση!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!
Gran bella ricetta.. segnata, dev'essere di un buono! Un abbraccio e buonissima giornata
ΑπάντησηΔιαγραφήi funghi sono una delle mie passioni in cucina! e la tua ricetta è molto interessante, profumatissima! complimenti!
ΑπάντησηΔιαγραφήboy I bet this smelled awesome cooking! looks great!
ΑπάντησηΔιαγραφήmondo funghi!!!Una delle mie tentazioni più grandi in cucina!!!Complimenti!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραιότατο το μεζεδάκι που μας ετοίμασες, αγαπάμε πολύ τα μανιτάρια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεραστικά στην μικρούλα σου και υπομονή, θα περάσει!
Φιλιά, καλή βδομάδα!
sono così contenta che tu sia passata nel mio blog ^___^ e se sei arivata fin la, non è certo "per caso" eheheheeh, vero? Grazie per avermi invitata qui da te, ti seguo anch'io molto volentieri. Complimenti per il blog e per le ricette, sono curiosa di provarle.
ΑπάντησηΔιαγραφήGrazie di cuore per il tuo commento.
Buonissima giornata. A presto.
Cri.
... ed eccomi anch'io! Ricambio con molto piacere la visita, la cucina greca mi attira tanto per quel poco che la conosco. Grazie a te ora avrò la possibilità di saperne di più...
ΑπάντησηΔιαγραφήUn bacione e a presto
anche tu funghi vedo!! :-) io ho fatto la torta salata panna e funghi! ho creato una nuova pagina, si chiama Il backstage della mia cucina, se ti va fai un giro :-)
ΑπάντησηΔιαγραφήbacione!
http://profumodicosebuone.blogspot.com/p/il-backstage-della-mia-cucina.html
Portobellos!!!! One of my favorite mushrooms! Great recipe! It must be delicious!
ΑπάντησηΔιαγραφήHi Lenia! I hope all is well once again in your home! We are going to visit friends on the island of Andros in August - my friend is Greek and the husband English! Where do you live?
ΑπάντησηΔιαγραφήTake care. Claudia
@Dear Claudia,my niece(This post is written by my sister Manousina) is getting better,thank God!My hometown is Patras,the third largest city of Greece. My family lives there and I visit them very often. I have been living in Zakynthos for the last 5 years because I am a school teacher appointed in this magnificent ionian island.I have visited Andros many years ago and I still remember how beautiful it was.I am sure you are going to have a lovely time!Kisses from Greece,dear!
ΑπάντησηΔιαγραφή@Care Cristina e Fausta,benvenute al nostro blog!Spero che ti troverete bene qui!Un abbraccio a tutte e due!A presto!
Τέλεια τα μανιτάριαααα! Καλή εβδομάδα και φιλιά!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈτσι μου'ρχεται να κάνω μία βουτιά στο πιάτο παρέα με μία φρατζόλα ψωμί!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήOh my goodness Lenia...these portobello mushrooms look absolutely delicious! I am definitely going to make it...thanks for sharing...I can already smell and taste it! Great post!
ΑπάντησηΔιαγραφήIxx
I love mushrooms - they look wonderful.
ΑπάντησηΔιαγραφήπεραστικούλια στο κοριτσάκι σου Μανουσίνα μου...
ΑπάντησηΔιαγραφήτα μανιταράκια σου βέβαια λαχταριστά...-:))
thank you for such a delcious recipe for such a lovely vegetable. I can't wait to try this!
ΑπάντησηΔιαγραφήMary
Rico Lenia!!! me encantan las setas!!
ΑπάντησηΔιαγραφήCiao Lenia! Grazie per la visita, ti seguo anche io con piacere! ..e che buoni questi funghi!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήMushrooms are one's of my favourite vegetable and you have cooked them very well!!They look delicious, I 've never tried mustard,good advice!!
ΑπάντησηΔιαγραφήI hope your little girl is feeling better. Your mushrooms sound delicious and I love that they are so easy to do. I hope you have a great day. Blessings...Mary.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για ταχεία ανάρρωση, έπιασαν!!! Ευτυχώς η μικρή δεν ψήνεται πια!!!! Όσο για τα μανιτάρια δεν λέω τίποτε άλλο εκτός από : είναι για πολλές βούτες!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια