Πόσο νόστιμη θα έγινε! Και υπέροχο χρώμα! Εμείς δεν κάνουμε συγκεκριμένη μαρμελάδα γιατί ο λόχος όλο και παρατάει διάφορα φρούτα μες την εβδομάδα οπότε φτιάχνουμε κοκτέηλ...χαχαχα!! Ετσι τους λέω και κατενθουσιάζονται...τι να κάνω, να τα πετάω? Κρίμα είναι..
Καλησπέρα... επανήλθα δριμύτερη! Και πριν από λίγο μου έγραφε η Νάσια ότι η συγκεκριμένη μαρμελάδα είναι πολύ ωραία και είπα να μου στείλει τη συνταγή γιατί εγώ δεν έχω κάνει ποτέ μαρμελάδα βανίλιες. Να όμως που την βρήκα μπροστά μου τη συνταγή που σίγουρα είναι καλή αφού είναι δική σου manousina μου! Σ' ευχαριστώ και πολλά φιλιά!
I love, love Greek plum jam. The plums have a special taste - not like any plum I've had in America. My Aunt makes this jam a lot and I always ask her to send me some.
Πολύ ωραίο χρώμα! Η ιδέα σου με τη μαύρη ζάχαρη μου αρέσει πολύ. Όταν έκανα μαρμελάδα βερίκοκο σκέφτηκα να βάλω μαύρη ζάχαρη αλλά φοβήθηκα μη χαλάσει το χρώμα, για τους παράξενους εδώ!
molto piacere care ragazze...è davvero molto bello per noi incontrare altre sorelle appassionate di cucina..ancora di più se lontane..dalla grecia..che bello, le contaminazioni saranno interessanti, a noi interessa tantissimo, soprattutto per adoriamo la vostra cucina! un abbraccio enorme giady e kya
Λένια Γεια σας! Όπως μπορείτε να δείτε, εγώ ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή σας. Σας ευχαριστώ για την κατασκευή μου ανακαλύπτουν το blog σας, είναι υπέροχη! Τα λέμε σύντομα, Caro Β.
Οι βανίλες είναι πράγματι από τα πιο θρεπτικά φρούτα αυτή την εποχή, η μαρμελάδα που δίνουν είναι ευχάριστα γλυκόξινη και σούπερ αρωματική! Με καστανή ζάχαρη και κανέλα θα γίνεται ακόμα πιο αρωματική! Καλό Π/Σ/Κ! :)
..è la prima volta che mi imbatto in un food blog di cucina greca, ottima occasione per immergermi in una nuova cultura culinaria! ;) A presto* Francesca http://www.singerfood.com/
I am absolutely going to cook this - the jam looks SO good - such pretty pictures. Not only would this be good to eat for oneself - but perfect for a present! Mary oxo
I love the flavor of yellow plums and you certainly put them to good use in your recipe. Your jam sounds delicious.I hope you have a great day. Blessings...Mary
Dear Lenia Your plum jam looks delicious! I made some strawberry and blueberry jam the other day but I have never made plum jam. I love the color of the jam and the cinnamon and clove sounds good idea! Ixx
Dear Lenia, This is a task that I have never ventured to do. It sounds so good and fresh and most of all delicious. Blessings for a beautiful day!! Catherine
Η συνταγή είναι μια χαρά (αν και οι περισσότερες ιστοσελίδες λίγο πολύ την ίδια παρουσιάζουν). Σε ότι αφορά όμως το «Όλες οι συνταγές και οι φωτογραφίες αυτού του blog αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τον νόμο 2121/1993» θα το χαρακτήριζα απαράδεκτο. Πάω να κάνω μαρμελάδα...
Adoro le marmellate!!!! questa è anche light!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήLooks not only delicious but so pretty in the jar!
ΑπάντησηΔιαγραφήQué deliciosa mermelada Lenia!!
ΑπάντησηΔιαγραφήY las fotos super apetitosas...
Πόσο νόστιμη θα έγινε! Και υπέροχο χρώμα! Εμείς δεν κάνουμε συγκεκριμένη μαρμελάδα γιατί ο λόχος όλο και παρατάει διάφορα φρούτα μες την εβδομάδα οπότε φτιάχνουμε κοκτέηλ...χαχαχα!! Ετσι τους λέω και κατενθουσιάζονται...τι να κάνω, να τα πετάω? Κρίμα είναι..
ΑπάντησηΔιαγραφήΕφη
Καλησπέρα... επανήλθα δριμύτερη! Και πριν από λίγο μου έγραφε η Νάσια ότι η συγκεκριμένη μαρμελάδα είναι πολύ ωραία και είπα να μου στείλει τη συνταγή γιατί εγώ δεν έχω κάνει ποτέ μαρμελάδα βανίλιες. Να όμως που την βρήκα μπροστά μου τη συνταγή που σίγουρα είναι καλή αφού είναι δική σου manousina μου! Σ' ευχαριστώ και πολλά φιλιά!
ΑπάντησηΔιαγραφήI love, love Greek plum jam. The plums have a special taste - not like any plum I've had in America. My Aunt makes this jam a lot and I always ask her to send me some.
ΑπάντησηΔιαγραφήYour blog is lovely too. So happy that you came to see mine. This jam looks perfect, plum and vanilla, this is prabably really good!
ΑπάντησηΔιαγραφήi have never made my own jam, would love to have a go. i love plum jam !
ΑπάντησηΔιαγραφήD'essere ottima questa marmellata!!!! io adoro tutte le marmellate ; )) bravaaa!!
ΑπάντησηΔιαγραφήbuonissima questa marmellata. le foto rendono bene!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραίο χρώμα! Η ιδέα σου με τη μαύρη ζάχαρη μου αρέσει πολύ. Όταν έκανα μαρμελάδα βερίκοκο σκέφτηκα να βάλω μαύρη ζάχαρη αλλά φοβήθηκα μη χαλάσει το χρώμα, για τους παράξενους εδώ!
ΑπάντησηΔιαγραφήtroppo belli questi vasetti di marmellata immagino quanto siano gustose,sono anche tra i miei gusti preferiti,complimentissimi
ΑπάντησηΔιαγραφήwhat a delicious marmelade, dear!!! And nice pictures!!!Buen fin de semana /Καλό Σαββατοκύριακο
ΑπάντησηΔιαγραφήmolto piacere care ragazze...è davvero molto bello per noi incontrare altre sorelle appassionate di cucina..ancora di più se lontane..dalla grecia..che bello, le contaminazioni saranno interessanti, a noi interessa tantissimo, soprattutto per adoriamo la vostra cucina! un abbraccio enorme giady e kya
ΑπάντησηΔιαγραφήΛένια Γεια σας! Όπως μπορείτε να δείτε, εγώ ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή σας. Σας ευχαριστώ για την κατασκευή μου ανακαλύπτουν το blog σας, είναι υπέροχη! Τα λέμε σύντομα, Caro Β.
ΑπάντησηΔιαγραφήI love plum jam.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚορίτσια περάστε από το blog μου να σας γλυκάνω κι εγώ :-)
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι βανίλες είναι πράγματι από τα πιο θρεπτικά φρούτα αυτή την εποχή, η μαρμελάδα που δίνουν είναι ευχάριστα γλυκόξινη και σούπερ αρωματική!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε καστανή ζάχαρη και κανέλα θα γίνεται ακόμα πιο αρωματική!
Καλό Π/Σ/Κ! :)
Ciao Lenia!Eccomi qui ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήBuona la marmellata di susine con il tocco acidulo del limone!;)
Ti seguo,
Buon week
Vevi
I have never tried making plum jam but I am sure it taste heavenly!! Thanks for the lovely recipe!
ΑπάντησηΔιαγραφήOttima per colazione ma anche in una crostata...brava!
ΑπάντησηΔιαγραφή..è la prima volta che mi imbatto in un food blog di cucina greca, ottima occasione per immergermi in una nuova cultura culinaria! ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήA presto*
Francesca
http://www.singerfood.com/
μπράβο, τέλεια φαίνεται! μιαμ, μιαμ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήI also love yellow plums (all plums really) and jam :-).
ΑπάντησηΔιαγραφήIl'' put your link on my 2 blogrolls, both in http://alessandrazecchini.blogspot.com/
and in
http://alessandra-onlyrecipes.blogspot.com/
ciao
Alessandra
!
Ciao
Alessandra
I am absolutely going to cook this - the jam looks SO good - such pretty pictures. Not only would this be good to eat for oneself - but perfect for a present!
ΑπάντησηΔιαγραφήMary oxo
Καλημέρα , καλημέρα! ωραία η μαρμελάδα , αν και έχει μια υπόξινη γεύση , εμένα μου αρέσει :)
ΑπάντησηΔιαγραφήBuona la marmellata, è perfetta per una bella crostata oppure sulle fette biscottate la mattina!!!! Un abbraccio e buon week end :)
ΑπάντησηΔιαγραφήI love the flavor of yellow plums and you certainly put them to good use in your recipe. Your jam sounds delicious.I hope you have a great day. Blessings...Mary
ΑπάντησηΔιαγραφήdi prugne mi manca, la farò, grazie Lenia, un bacione e buon we!
ΑπάντησηΔιαγραφήche meraviglia, questa marmellata ha un colore splendido... e chissà il sapore!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήbacioni
Una fantastica preparazione e complimenti anche per le splendide immagini!!! Bravissima, un bacione
ΑπάντησηΔιαγραφήDear Lenia
ΑπάντησηΔιαγραφήYour plum jam looks delicious! I made some strawberry and blueberry jam the other day but I have never made plum jam. I love the color of the jam and the cinnamon and clove sounds good idea!
Ixx
Adoro le marmellate fatte in casa. la tua ha un colore meraviglioso. Bacioni, buona domenica
ΑπάντησηΔιαγραφήDear Lenia, This is a task that I have never ventured to do. It sounds so good and fresh and most of all delicious. Blessings for a beautiful day!! Catherine
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ συνταγή είναι μια χαρά (αν και οι περισσότερες ιστοσελίδες λίγο πολύ την ίδια παρουσιάζουν). Σε ότι αφορά όμως το «Όλες οι συνταγές και οι φωτογραφίες αυτού του blog αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τον νόμο 2121/1993» θα το χαρακτήριζα απαράδεκτο. Πάω να κάνω μαρμελάδα...
ΑπάντησηΔιαγραφή