The Veggie Sisters

Latest recipes from The Veggie Sisters

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Κεφτεδάκια Μελιτζάνας

16 σχόλια:

  1. το θέλει το τηγάνι της η μελιτζάνα, το θέλει το λαδάκι της η άτιμη, αλλά στην ανάγκη θα την φάμε και ψητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τηγάνι θα είναι σίγουρα πιο νόστιμο. Όμως δεν μπορούμε να τρώμε συνέχεια τηγανητά. Είναι πολύ νόστιμο και έτσι. Πώς θα μπορέσω να φάω το σοκολατόψωμό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσουν πολύ οι μελιτζάνες και θα τις δοκιμάσω, σ' ευχαριστώ πολύ που έγινες μέλος στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιδιαίτερα κεφτεδάκια και πολύ ενδιαφέροντα. Πάντως το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ υγιεινά...Μπράβο σου!!!
    Καλημέραααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ αγαπάω τις μελιτζάνες, καλώς βρεθήκαμε taste advisor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχουν σταγόνα λάδι Νατάσα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειο για ουζάκι, θα το δοκιμάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ νόστιμα φαίνονται! Και εγώ ψητά θα τα φτιάξω! Σημειώνω τη συνταγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λενάκι συμφωνώ απολύτως
    Big mama Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρωτότυπη συνταγή , ξεφεύγουμε από τα κοινά.
    Μπράβο manousina . Keep up the good work !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπημένη η μελιτζάνα, 10 με τόνους!
    Πρωτότυπη συνταγή και φυσικά ο συνδυασμός με πουρέ all the money!=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εμένα η μελιτζάνα μου αρέσει πάρα πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μ' αρέσει πάρα πολύ η μελιτζάνα! θα τα φτιάξω κι αυτά αύριο που 'ρχεται η αδερφή μου. Ερώτηση:
    τη μελιτζάνα τη βάζεις στην κατσαρόλα με νερό κι αλάτι και... τις βράζεις ή τις αφήνεις μόνο να ξεπικρίσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνήθως τις κόβω, τις βάζω σε αλατόνερο για 30 λεπτά και μετά τις μαγειρεύω όπως θέλω. Σε αυτή την συνταγή όποτε τις έχω φτιάξει δεν τις έχω βάλει πριν σε αλατόνερο. Τις κόβεις κύβους σε μια κατσαρόλα με αλατόνερο και τις αφήνεις να βράσουν περίπου 20 λεπτά. Άσε το μείγμα στο ψυγείο αρκετή ώρα και από την προηγούμενη μπορείς να το κάνεις. Πριν τα πλάσεις, πιθανό να χρειαστείς λίγο φρυγανιά. Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails