Στο τηγάνι θα είναι σίγουρα πιο νόστιμο. Όμως δεν μπορούμε να τρώμε συνέχεια τηγανητά. Είναι πολύ νόστιμο και έτσι. Πώς θα μπορέσω να φάω το σοκολατόψωμό σου;
Μ' αρέσει πάρα πολύ η μελιτζάνα! θα τα φτιάξω κι αυτά αύριο που 'ρχεται η αδερφή μου. Ερώτηση: τη μελιτζάνα τη βάζεις στην κατσαρόλα με νερό κι αλάτι και... τις βράζεις ή τις αφήνεις μόνο να ξεπικρίσουν;
Συνήθως τις κόβω, τις βάζω σε αλατόνερο για 30 λεπτά και μετά τις μαγειρεύω όπως θέλω. Σε αυτή την συνταγή όποτε τις έχω φτιάξει δεν τις έχω βάλει πριν σε αλατόνερο. Τις κόβεις κύβους σε μια κατσαρόλα με αλατόνερο και τις αφήνεις να βράσουν περίπου 20 λεπτά. Άσε το μείγμα στο ψυγείο αρκετή ώρα και από την προηγούμενη μπορείς να το κάνεις. Πριν τα πλάσεις, πιθανό να χρειαστείς λίγο φρυγανιά. Καλή επιτυχία
το θέλει το τηγάνι της η μελιτζάνα, το θέλει το λαδάκι της η άτιμη, αλλά στην ανάγκη θα την φάμε και ψητή
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο τηγάνι θα είναι σίγουρα πιο νόστιμο. Όμως δεν μπορούμε να τρώμε συνέχεια τηγανητά. Είναι πολύ νόστιμο και έτσι. Πώς θα μπορέσω να φάω το σοκολατόψωμό σου;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσουν πολύ οι μελιτζάνες και θα τις δοκιμάσω, σ' ευχαριστώ πολύ που έγινες μέλος στο blog.
ΑπάντησηΔιαγραφήΙδιαίτερα κεφτεδάκια και πολύ ενδιαφέροντα. Πάντως το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ υγιεινά...Μπράβο σου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέραααααα
Και εγώ αγαπάω τις μελιτζάνες, καλώς βρεθήκαμε taste advisor
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν έχουν σταγόνα λάδι Νατάσα!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλειο για ουζάκι, θα το δοκιμάσω
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ νόστιμα φαίνονται! Και εγώ ψητά θα τα φτιάξω! Σημειώνω τη συνταγή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛενάκι συμφωνώ απολύτως
ΑπάντησηΔιαγραφήBig mama Σε ευχαριστώ
Πρωτότυπη συνταγή , ξεφεύγουμε από τα κοινά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο manousina . Keep up the good work !!!!!
Σε ευχαριστώ Ανώνυμε..
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπημένη η μελιτζάνα, 10 με τόνους!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρωτότυπη συνταγή και φυσικά ο συνδυασμός με πουρέ all the money!=)
Και εμένα η μελιτζάνα μου αρέσει πάρα πολύ
ΑπάντησηΔιαγραφήτέλεια συνταγή! :-)
ΑπάντησηΔιαγραφήΜ' αρέσει πάρα πολύ η μελιτζάνα! θα τα φτιάξω κι αυτά αύριο που 'ρχεται η αδερφή μου. Ερώτηση:
ΑπάντησηΔιαγραφήτη μελιτζάνα τη βάζεις στην κατσαρόλα με νερό κι αλάτι και... τις βράζεις ή τις αφήνεις μόνο να ξεπικρίσουν;
Συνήθως τις κόβω, τις βάζω σε αλατόνερο για 30 λεπτά και μετά τις μαγειρεύω όπως θέλω. Σε αυτή την συνταγή όποτε τις έχω φτιάξει δεν τις έχω βάλει πριν σε αλατόνερο. Τις κόβεις κύβους σε μια κατσαρόλα με αλατόνερο και τις αφήνεις να βράσουν περίπου 20 λεπτά. Άσε το μείγμα στο ψυγείο αρκετή ώρα και από την προηγούμενη μπορείς να το κάνεις. Πριν τα πλάσεις, πιθανό να χρειαστείς λίγο φρυγανιά. Καλή επιτυχία
ΑπάντησηΔιαγραφή