H αλήθεια είναι Νατασάκι ότι σκέτα είναι άνοστα. Όμως με σαλτσούλα και τυράκι εμένα μου αρέσουν πολύ, θα ανεβάσω και μια ακόμα συνταγούλα με νιόκι και κότοπουλο, περιμένω εντυπώσεις.
τέλεια συνταγή,μανουσίνα!απλή,εύκολη κ μυρωδάτη!αγαπώ πολύ τα νιόκι, γιατί όπως και τα ζυμαρικά λειτουργούν ως καμβάς!"ζωγραφίζεις" ό,τι θέλεις με αυτά!
Φαίνονται πεντανόστιμα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίχα φτιάξει παλιά νιόκι και μας φάνηκαν άνοστα. Του εμπορίου είναι νόστιμα?
Φιλακιαααα
H αλήθεια είναι Νατασάκι ότι σκέτα είναι άνοστα. Όμως με σαλτσούλα και τυράκι εμένα μου αρέσουν πολύ, θα ανεβάσω και μια ακόμα συνταγούλα με νιόκι και κότοπουλο, περιμένω εντυπώσεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ' ευχαριστώ πολύ manousina για την απάντηση σου. Με έβαλες σε πειρασμό να τα δοκιμάσω...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑχ τέλεια τα νιόκι!!Εγώ προτιμώ τα σπιτικά αν και έχω φτιάξει μόνο μια φορά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτη φώτο φαίνονται σούπερ!:))
Καλησπέρααααα
Καλησπέρα Μάγδα, δεν έχω φτιάξει ποτέ νιόκι, πιστεύω ότι θα είναι πιο νόστιμα από τα έτοιμα.Κάποια στιγμή θα το τολμήσω.
ΑπάντησηΔιαγραφήτέλεια συνταγή,μανουσίνα!απλή,εύκολη κ μυρωδάτη!αγαπώ πολύ τα νιόκι, γιατί όπως και τα ζυμαρικά λειτουργούν ως καμβάς!"ζωγραφίζεις" ό,τι θέλεις με αυτά!
ΑπάντησηΔιαγραφήAx Eλένη με τα ωραία σου... Συμφωνώ απολύτως και για τα νιόκι και για τα ζυμαρικά
ΑπάντησηΔιαγραφή